חיפוש בפורומים:        

מתאריך: עד תאריך:

חפש את: חפש ב: בפורום בקטגוריה

על מנהל הפורום| רשימת הפורומים | תקנון הפורום
מנהל הפורום: ד"ר צונג גונן עדי
אשמח לדבר איתכם..

שלום רב!

בפורום שלי אני אשמח לדבר איתכם על כל נושא הקשור לרפואה משלימה בילדים.

פשוט מאוד..אתם שואלים ואני עונה.

תודה

הודעהנוזלים באזניים ושקד שלישי מוגדל הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) גליה 30/03/10 05:34
שלום .הבן שלי בן 3 לאחרונה הרגשנו שיש לו ירידה בשמיעה ולקחנו אותו לרופא א.א.ג בבדיקות התגלה -נוזלים באזניים .במכון שמיעה נמצא כי קיימת בעקבות זאת בעיה שמיעה קלה עד בינונית .כמו כן בצילום רנטגן נמצא שקד שלישי מוגדל ,הרופא ציין שהשקד חוסם לו את כל מעבר האויר .כתוצאה מכל הבן שלי נוחר וישן עם פה פתוח .כל זאת רק בחודשים האחרונים .המליצו לי על ניתוח הסרת השקד השלישי +כפתורים .אך אני מעוניינת לנסות טיפולים אלנטרנטיבים לפניי .האם יש טיפולים שיכולים להתאים לשיפור המצב שלו נא תשובתך .בתודה גליה
  תגובהנוזלים באזניים הודעה שנקראההודעה נעולה 21/04/10 03:29

גליה שלום רב,
קבלי התנצלותי על האיחור בתשובתי.
בנושא שהעלית-ישנם מספר טיפולים היכולים להתאים.
הטיפולים ברפואה משלימה לבעיית נוזלים באזניים יכולים להיות מדיקור סיני,רפלקסולוגיה, הומיאופתיה ועוד.
המלצתי היא כי תפני עם בנך לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקבל ייעוץ רפואי.
מידע על המרפאות ניתן לקבל מכל טלפון ב- 6395*.
הצגת מכתב זה מזכה את חברי מכבי מגן זהב בייעוץ ללא תשלום.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהביופידבק לטיפול בטיקים הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) הילה 22/03/10 10:38

שלום רב,
נורילוג הילדים היפנה אותי לנסות לטפל בשיטה זו בבתי בת 10.
בתי עם טיקים קרוב לשנתיים. הייתי מבקשת לקבל מידע כיצד מתבצע הטיפול,
מה ההסמכה של מטפל ביופידבק, גם ככה יש לבת שלי קושי ריגשי, היא מודעת לקשיים שלה ולכן לא הייתי רוצה לתת לה להרגיש " חלשה ".
תודה
  תגובהביופידבק לילדים הודעה שנקראההודעה נעולה 01/04/10 03:07

שלום רב,
ביופידבק אכן הינו שיטת טיפול יעילה היכולה לסייע בנושא של טיקים בילדים.
המטפלים במכבי טבעי הינם מטפלים מוסמכים עם נסיון רב.
מנסיוננו במכבי טבעי, רצוי בד"כ לשלב מספר טיפולים כך שהסיכוי לשיפור גדול יותר.
המגוון הוא רחב ומסיבה זו אני ממליצה לפנות לייעוץ רפואי באחת ממרפאותינו.
מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*.
מכתב זה מזכה את חברי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות.
בברכת מועדים לשמחה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהבקשר לתרופות הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) בלה 21/03/10 09:19

רופא שלום
האם ניתן לתת לילדה ,טיפול הומאופתי ביחד עם טיפול פסיכיאטרי?
הומאופת או ד"ר הומאופת יכול לתת גם ייעוץ על זה? או צריך רופא קונבנציונלי?
  תגובהתרופות הודעה שנקראההודעה נעולה 01/04/10 03:18

שלום רב,
ראשית, ברצוני להתנצל על העיכוב בתשובתי.יש לנו תקלה באתר.
שנית-תכשירים הומיאופתיים לרוב ניתן ליטול יחד עם תרופות אחרות.
ההומיאופתים במכבי טבעי הינם לרוב רופאים קונבנציונאליים ולכן מבינים במצבים פסיכיאטריים באופן בסיסי.
על מנת שנוכל להתאים לך את הטיפול המיטבי עליך לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי על מנת לקבוע תור לייעוץ רפואי.
בברכת מועדים לשמחה,
ד"ר צוונג-גונן

הודעהאסטמה של העור ואלרגיות תינוק בן חמישה חודשים הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) איריס 21/03/10 06:07

ערב טוב
בני בן חמישה חודשיים סובל מאסטמה של העור ואובחן באמעות טסט סובל מאלרגיה לחלב,בייצים,בוטנים ושומשום.
האם טיפול המהופטי או טבעי אחר יסייע באסטמה של העורוהאלרגיות?

תגובהאסטמה של העור הודעה שנקראההודעה נעולה 01/04/10 03:13

שלום רב,
ברצוני להתנצל על העיכוב בתשובתי, יש לנו תקלה באתר.
בהחלט ניתן להקל על הסימנים של אסטמה של העור ועוד מיני אלרגיות באמצעות הרפואה המשלימה.
המגוון של הטיפולים רחב (מדיקור סיני, דרך תזונה טבעית,הומיאופטיה ועוד) ו"תפירת" תכנית אישית לכל מטופל הכרחית.
על מנת שנוכל להתאים לילדך את הטיפול המיטבי עליך לפנות עימו לאחת ממרפאות מכבי טבעי על מנת לקבוע תור לייעוץ רפואי.
בברכת מועדים לשמחה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהחיזוק מהע' החיסונית אצל תינוקת הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) אורית 14/03/10 02:50

שלום, יש לי תינוקת בת 9 חודשים, אשר מצוננת כמעט כל בזמן, היא נוטה לקבל חום מכל אפצי באוויר.
האם יש דרך חחזק לה את המערכת החיסונית?
  תגובהחיזוק מערכת החיסון הודעה שנקראההודעה נעולה 21/04/10 03:46

אורית שלום רב,
קבלי התנצלותי על האיחור במתן התשובה.
לרפואה המשלימה דרכים רבות לחיזוק מערכת החיסון.
הטיפולים יכולים להיות מדיקור סיני, דרך רפלקסולוגיה,הומיאופתיה,נטורופתיה ועוד.
על מנת שנוכל להתאים לביתך את הטיפול המיטבי-אנא פני עימה לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי.
מידע על המרפאות ניתן לקבל מכל טלפון ב- 6395*.
מכתב זה מזכה את חבי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות.
בברכת רפואה שלמה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהאני מכוערת הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) אורית 10/03/10 11:01
מה לעשות?
  תגובהכיעור??? הודעה שנקראההודעה נעולה 01/04/10 03:14

שלום רב,
ראשית עליי להתנצל על העיכוב בתשובתי- יש לנו תקלה באתר.
שנית-אשמח אם תהיה אפשרות לפרט על התחושות ועל הבעייה קצת יותר בכדי שאוכל לעזור.
בברכה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהטיפול טבעי בבעיות התנהגות קשב והיפראקטיביות הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) מיכל 17/02/10 07:16

שלום ,
בני בן4.5 סובל מבעיות התנהגות וקשיים בריכוז וקשב. הגננת מתלוננת שהוא מרבה לריב עם ילדים ולהכותם בגן. אשמח לקבל המלצות ויעוץ לגבי טיפול טיבעי.
תודה, מ יכל
  תגובההפרעות קשב וריכוז הודעה שנקראההודעה נעולה 18/02/10 04:56

מיכל שלום,
לרפואה המשלימה נסיון רב בטיפול בילדים עם הפרעות קשב וריכוז.
מטיפולי מגע, דרך תזונה טבעית, הומיאופתיה ועוד.
מנסיוננו לרוב יש צורך גם בטיפולים תומכים במשפחה.
לאחרונה אושרה השתתפות הקופה בטיפולי ייעוץ של מטפלים באמצעות בעלי חיים- מומלץ ביותר.
על מנת שנוכל להתאים לילדך תכנית טיפולים מיטבית עליך לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי על מנת לקבוע תור לייעוץ רפואי.
אם תרצי לשוחח עמי- אשמח. טל. 03-5143980.
הצגת מכתב זה מזכה את מבוטחי "מכבי מגן זהב " בייעוץ רפואי ללא עלות.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהחום גבוה בתדירות גבוהה הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) קרן 15/02/10 11:11

שלום,
בני בן שנה ו4 חודשים. לאחרונה הוא חולה בתדירות גבוהה עם חום מאוד גבוה 39.5-40 מעלות. התדירות היא כל שבועיים ומשך המחלה עד 5 ימים.
תוצאות בדיקות הדם (ספירת דם) בסדר עפ"י רופא הילדים.
שאלתי איך לחזק את המערכת החיסונית שלו באופן טיבעי.
תודה והמשך יום נעים,
קרן

תגובהחיזוק מערכת החיסון הודעה שנקראההודעה נעולה 18/02/10 04:53

קרן שלום רב,
ישנן דרכים רבות ברפואה המשלימה לחיזוק מע` חיסון בילדים.
טיפולים כמו- דיקור סיני, הומיאופתיה,רפלקסולוגיה, תזונה טבעית עם צמחי מרפא ותוספי מזון ועוד.
על מנת שנוכל להתאים לילדך תכנית טיפולים מיטבית עליך לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי על מנת לקבוע תור לייעוץ רפואי.
הצגת מכתב זה מזכה את מבוטחי "מכבי מגן זהב " בייעוץ רפואי ללא עלות.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהליקויי שמיעה בינוני פלוס בעקבות נוזלים באוזניים הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) ליאת 31/01/10 09:17
שלום, בני בן שנתיים ושמונה חודשים, סובל מגיל של מספר חודשים מהפרשות מרובות באוזניים. כל ביקור אצל רופא הילדים גורר דרישה לניקויי כיוןן שאין באפשרותו לבדוק כלל את האוזן. ואכן יש המון המון שעווה. אציין כי הוא החל לדבר מגיל מאד מאד צעיר, ומבחינה זו הוא ממש מתקדם לגילו, אך יש המון הברות אותן מבטא באופן שגוי ועיקבי, בזמן האחרון הרגשנו כי יש גם ירידה בשמיעה. השבוע האוזניים נוקו, שוב, והרופאה ראתה ריבויי נוזלים באוזניים. היא הפנתה אותנו לבדיקת שמיעה שבוצעה כיום. תוצאותיה - בדיקה אודיולוגית - חפצים speach by bone BC LT5dB+55sw S.R.T RT 15 LT35-40 בדיקת טימפנומטריה אוזן ימין ושמאל : עקומה שטוחה type B הבנתי שיש מספר אסכולות לטיפול בבעיה, החל מטיפול תרופתי , הומאופטי, ועד לניתוח.כיוון שמדובר בבעיה שנמשכת כבר זמן רב, כיצד לדעתך יש לטפל בבעיה בצורה היעילה ביותר?? האם במסגרת מכבי טבעי נותנים מענה לבעיה זו? האם המטפל הוא רופא? כיצד אוכל לקבל מידע ? למי לגשת?אציין שאנו גרים בחולון - אנא המליצו לי על רופא מומחה לילדים (גם פרטי) סליחה על האורך, אשמח לכל עזרה אפשרית. 
  תגובהנוזלים באזניים הודעה שנקראההודעה נעולה 09/02/10 12:13

ליאת שלום רב,
לרפואה המשלימה בהחלט מענה לנוזלים באזניים.
חשוב לדעת מה דעתו של רופא א.א.ג לאחר שרואה את תוצאות הבדיקה.
למכבי טבעי מרפאה גדולה וחדשה בחולון ברחוב קדושי קהיר 23.
ההומיאופטים במכבי טבעי הינם רופאים או רוקחים ושאר המטפלים הינם מטפלים מנוסים בעלי מוניטין.
המלצתי היא להתקשר למרפאה- 03-6226480 ולבקש הפנייה לייעוץ לד"ר גרנובסקי שהינה רופאת ילדים מומחית ברפואה משלימה.
היא תפנה אותך לסדרת הטיפולים המתאימה.
מכתב זה יזכה אתכם בייעוץ רפואי ללא עלות בתנאי שלילדךביטוח מכבי מגן זהב.
אם את נתקלת בבעייה-אנא התקשרי אליי ל-03-5143980.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן

הודעהבת 6 עם חשד לשעלת הודעה שנקראההודעה נעולה (2 תגובות) עדי 05/01/10 11:32

שלום וברכה,
בתי בת 6 (בקרוב) סובלת מהתקפי שיעול קשים במשך 3 שבועות , עפ"י רופא הילדים שעל ידו נבדקה קיים חשד למחלת השעלת. ניתנה אנטיביוטיקה וכן הפניה לבדיקת דם (שתוצאותיה צפויים בעוד שבועיים). היום מסתיים הטיפול האנטיביוטי ואינני רואה שיפור בהתקפי השיעול החזקים (שקיימים בעיקר בלילה).
האם לדעתך טיפול הומאופתי יכול לעזור לריפוי במקרה זה?
  תגובהשיעול הודעה שנקראההודעה נעולה 06/01/10 11:27

עדי שלום רב,
לשיעול ממושך ישנן סיבות רבות.
בראייה של הרפואה המשלימה, שיעול בפני עצמו מחליש את הריאות ומערכת החיסון וגורם לעיתים לחולשה כללית.לפיכך יש לטפל בסימפטום ובשורש הבעייה במקביל.
ברפואה המשלימה ישנן אפשרויות טיפול רבות, אחת מהן היא הומיאופטיה.אם השיעול הוא ליחתי, ישנה משמעות לייעוץ תזונתי, דיקור ועוד.
על מנת שנוכל להתאים לביתך את הטיפול המיטבי- עליך לקבוע תור לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי.
מכתב זה מזכה את חברי מכבי בעלי ביטוח "מגן זהב" בייעוץ רפואי ללא עלות.
מידע על המרפאות ניתן להשיג ב- 6395 *.
מנסיון אישי עם ילדיי יש לי "טיפ" נוסף ,אשמח לשתף אותך בו. מספר הטלפון שלי הוא-
03-5143980
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר עדי צוונג-גונן
  תגובהשיעול הודעה שנקראההודעה נעולה 06/01/10 11:27

עדי שלום רב,
לשיעול ממושך ישנן סיבות רבות.
בראייה של הרפואה המשלימה, שיעול בפני עצמו מחליש את הריאות ומערכת החיסון וגורם לעיתים לחולשה כללית.לפיכך יש לטפל בסימפטום ובשורש הבעייה במקביל.
ברפואה המשלימה ישנן אפשרויות טיפול רבות, אחת מהן היא הומיאופטיה.אם השיעול הוא ליחתי, ישנה משמעות לייעוץ תזונתי, דיקור ועוד.
על מנת שנוכל להתאים לביתך את הטיפול המיטבי- עליך לקבוע תור לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי.
מכתב זה מזכה את חברי מכבי בעלי ביטוח "מגן זהב" בייעוץ רפואי ללא עלות.
מידע על המרפאות ניתן להשיג ב- 6395 *.
מנסיון אישי עם ילדיי יש לי "טיפ" נוסף ,אשמח לשתף אותך בו. מספר הטלפון שלי הוא-
03-5143980
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר עדי צוונג-גונן
  הודעההומיאופתיה הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) רן 31/12/09 11:01
יש לך מושג איפה אני יכולה לראות את הרשימה של הומיאופתים בקופת מכבי?
  תגובההומיאופתים במכבי טבעי הודעה שנקראההודעה נעולה 06/01/10 11:06

רן שלום רב,
באתר של מכבי טבעי אפשר לראות באילו מרפאות יש הומיאופת.
כתובת האתר: www.maccabitivi.co.il
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר עדי צוונג-גונן
  הודעה ללא תוכןפצעי חום/הרפס על הלחי הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) שרון כהן-סרי 20/12/09 09:37
  תגובהפצעי חום הודעה שנקראההודעה נעולה 06/01/10 11:15

שרון שלום רב,
לא כתבת שאלה כך שאני מניחה שאת רוצה מענה להרפס .
כמובן שקיימים התכשירים הרפואיים הקובנציונאליים כדוגמת זובירקס.
בתחום הרפואה המשלימה ישנם טיפולים המסייעים סימפטומאטית וישנם טיפולים המטפלים בשורש הבעיה.
מבחינה סימפטומאטית- ניתקלתי לפני כשנה בתכשיר נפלא של ד"ר אגר, המכיל מיצוי שמן וורדים, הידוע כטיפול להרפס באיורבדה-רפואה הודית.
מבחינת הטיפול בשורש הבעיה- ניתן להיעזר במגוון רחב מאוד של טיפולים לחיזוק מערכת החיסון ולהרגעה.
אם ברצונך לברר יותר פרטים- אנא פני לאחת ממרפאות מכבי טבעי, מכל טלפון ב- 6395*.
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר עדי צוונג-גונן
  הודעהשקיות מתחת לעיניים + פריחה יבשה בשוקיים אצל פעוט הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) שלום 24/11/09 08:44
שלום,אשמח אם תוכלו לכוון אותנו לטיפול נכון במקרה של בני בן השנה ו 3 חודשים.לאחרונה הופיעו שקיות מתחת לעיניים אחרי השינה. הן נעלמות אחרי כמה שעות. כמו כן בחודש האחרון הופיע על העור באזור החיצוני של השוק (מתחת לברך) בכל צד , אזור עם אדמומיות ויובש.שעות השינה שלו סדירות ומלאות.התזונה שלו פחות או יותר קבועה : דייסת שיבולת בבוקר, פרי בארוחת ביניים (לעיתים גם בננה עם עשב ירוק מרוסקים היטב) , בצהרים דגן מלא (דוחן/אורז)+חלבון או עדשים+ירק כתום. ארוחת הערב כוללת דייסה או ירק מבושל.היציאות שלו סדירות (1-2 ביום). באופן כללי הוא מלא חיוניות שמחה ומרץ.אודה לתשובתכם!
  תגובהטיפול נכון הודעה שנקראההודעה נעולה 26/11/09 10:06

שלום רב,
תופעת הפריחה שאתם מתארים מאחורי הברכיים יכולה להתאים ל-ATOPIC DERMATITIS שהינה תופעה נפוצה שסיבתה אינה ידועה במושגים של רפואה מערבית.
תופעה זו יחד עם השקיות מתחת לעיניים יכולים להעיד על איזשהו תהליך שעובר על ילדכם.
בהחלט ניתן לסייע.
על מנת שנוכל לעשות זאת בצורה המיטבית-עליכם לקבוע תור לייעוץ רפואי באחת ממרפאות מכבי טבעי.
הצגת מכתב זה במרפאה תזכה אתכם בייעוץ רפואי ללא עלות בתנאי שהינכם בעלי ביטוח "מכבי מגן זהב".
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן

הודעהנדודי שינה הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) הגר 01/11/09 09:42

ביתי, בת 12.5, מתקשה להרדם, לעיתים במשך שעה-שעתיים. כיצד ניתן לטפל בבעייה זו ברפואה משלימה?

תודה, הגר
  תגובהנדודי שינה הודעה שנקראההודעה נעולה 11/11/09 10:23

הגר שלום רב,
נדודי שינה הם תופעה נפוצה,במיוחד בגיל ההתבגרות.
ישנן דרכים רבות לסייע.
טיפולים כמו- דיקור סיני, טיפולי מגע, תזונה טבעית כולל צמחי מרפא, הומיאופטיה ועוד.
על מנת שנוכל להתאים לידתך את הטיפול המיטבי עליך לפנות לפגישת ייעוץ באחת ממרפאות מכבי טבעי.
הצגת מכתב זה תזכה אותך בייעוץ רפואי חינם אם הינך מבוטח "מכבי מגן זהב".
כמו כן אשמח לשוחח עימך ולהעביר לך מנסיוני האישי עם בני המתבגר- 03-5143980
בברכת בריאות שלמה,
ד"ר צוונג-גונן
  הודעהדלקת אזניים הודעה שנקראההודעה נעולה (תגובה אחת) שרית 08/01/09 10:24

שלום לך,
האם אתה מכיר טיפול בדלקות אזניים על ידי שיטה אנדיאנית בשם נרות הופי? אם כן, מה דעתך על השיטה? מה הסיכונים שלה (אם בכלל)? האם היא טובה יותר מטיפות אזניים ושימוש באנטיביוטיקה? ולמי אתה יכול להפנות אותי ע"מ לעשות טיפול כזה במידה ואתה אכן ממליץ עליו.
אשמח לשמוע את דעתך בעניין.
תודה,
שרית.
  תגובהנרות הופי הודעה שנקראההודעה נעולה ד"ר יורם זנדהאוז 08/01/09 10:25

שלום שרית,
אני מכיר את השיטה. היא עובדת לא רע אבל רק בידי מי שמיומן בכך.
כמובן, בפיקוח רפואי . זה לא טוב במקרה של הפרשות מהאוזניים.
במרפאות מכבי טבעי ישנן דרכים טובות נוספות להקלה על כאבי אוזניים, לדוגמה-
הומאופטיה. פרטים בטלפון המוקד שלנו- *6395 .
בברכה רבה,
ד"ר יורם זנדהאוז
1 2 הבא >
מקרא: הודעה תגובה הודעה נעולה
הודעה ללא תוכן תגובה ללא תוכן קובץ מצורף